LT
Renkamės parkavimo kondicionierių
Renkamės parkavimo kondicionierių

Dabar kondicionieriai dar patrauklesnėmis kainomis!

Dalis vilkikų vairuotojų su nerimu laukia reisų į šiltuosius kraštus. Ištverti alinantį karštį gali būti nelengva ir ne kiekvieno sveikata tai leidžia. Viskas yra gerai kol važiuoji ir veikia vilkiko kondicionierius, bet iškrovimo metu, kuris trunka valandą ar ilgiau, arba sustojus poilsiui, karštis gali būti labai varginantis. Kai kuriose Europos šalyse, pavyzdžiui Italijoje yra draudžiama parkuotis su įjungtu varikliu. Toks sprendimas priimtas siekiant įgyvendinti aplinkos apsaugos tikslus. Už šio draudimo nesilaikymą galima gauti baudą, kurios dydis siekia net iki 432 Eur.

Yra kelios išeitys iš šios situacijos:

Variantą nesirūpinti savo vairuotojais mes atmetame, nes žmogus ir jo sveikata – yra svarbiausia.

   1. Perkant vilkikus reiktų nepamiršti iš gamyklos užsakyti automobilius jau su parkavimo kondicionieriumi. Tačiau tai gali būti brangus malonumas, iškeliantis vilkiko kainą apie 4000€ + (PVM) 

   2. Per pusę pigesnis ir nei kiek ne prastesnis variantas –  integruotas autonominis parkavimo kondicionierius. Italijos gamintojas „Autoclima“  sukūrė analogų rinkoje kol kas neturintį produktą  „Fresco Genius“.

Sukūrę šį kondicionierių „Autoclima“ inžinieriai išsprendė visas problemas su kuriais susidurdavo klientai įsigydami autonominį kondicionierių.

  • Net jei pamiršote užsakyti originalią autonominio kondicionavimo įrangą, galite integruoti „Fresco Genius“ ir ji atrodys panašiai ir veiks taip pat efektyviai kaip originali.

  • Neužima papildomai vietos.  Nepaaukštėja stogas, nepablogėja aerodinamika. Neviršijami vilkiko stogo reikalavimai.  Taupomas kuras.

  • Nereikia daryti pažeidimų kėbule, nereikia niekur gręžti, nebekyla problemų su lizingo bendrovėmis.

  • Nėra jokių matomų pakeitimų vilkiko paviršiuje. Viskas montuojasi sunkvežimio viduje.

  • Nėra papildomo triukšmo, tik oro srauto garsas.

  • Sumontavus autonominį kondicionierių išlieka vilkiko gamintojo garantija, o jei būtų įrodyta, kad papildoma įranga sugadino vilkiką, garantiją suteiktų „Autoclima“.


Kuo gi toks ypatingas „Fresco Genius“ autonominis kondicionierius?

„Fresco Genius“ jungiasi prie esamos vilkiko kondicionavimo sistemos. Veikia kaip papildomas priedas prie originalaus kondicionieriaus. Panaudojami esamos sistemos elementai.  Po variklio dangčiu, ant radiatoriaus,  vilkiko priekyje montuojami du papildomi ventiliatoriai. Ventiliatoriai tvirtinami specialiais laikikliais, kurie įeina į montavimo komplektą. Kompresorius montuojamas ant šasi. Kompresorius yra hermetiškas, pilnai atsparus vibracijoms ir dulkėms. Vėsus oras į kabiną paduodamas per esamas ventiliacijos groteles. Viduje į panelę integruojasi kondicionieriaus valdymo blokas su temperatūros atvaizdavimu. Taip pat yra ir nuotolinio valdymo pultelis.

Kiekvienam sunkvežimio modeliui yra sukurtas specialus tvirtinimo elementų, žarnų, jungčių ir laidų komplektas, bei aiški ir detali montavimo instrukcija.   Kiekvienas meistras susipažinęs su kondicionavimo sistemos veikimu galės sumontuoti ir „Fresco Genius“. Montavimas užtrunka iki 8 valandų.

Stovėjimo kondicionierius pradeda veikti tik ištraukus užvedimo raktelį. Naktį efektyviai šaldo apie 6 valandas, 1050 W galingumu. Sistema turi akumuliatoriaus iškrovimo kontrolę ir pasiekus tam tikrą lygį pati automatiškai išsijungia.

Ypač karštomis dienomis, kai reikia laukti saulėkaitoje, pavyzdžiui  iškrovimo metu, galima įsijungti  „Fresco genius“ pilnu galingumu - 2800W, akumuliatoriaus užteks maždaug dviem valandoms.

Jei vairuotojas miega viešbutyje, arba leidžia laiką ne automobilyje,  labai patogu pasinaudoti laikmačiu ir nusistatyti kabinos atvėsinimą, prieš pradedant darbą.

     



      3. Jei  riboja finansai, populiarus variantas yra stoginis autonominis parkavimo kondicionierius. Jie būna įvairių aukščių ir galingumų. Montuojasi į liuko angą. Stoginio kondicionieriaus sumontavimas užtrunka apie 4 valandas, nėra sudėtingas.

UAB Ecobaltic tiekia kelis variantus iš Italų gamintojo „Autoclima“ asortimento. Siūlomi modeliai:

Šie du stoginiai autonominiai parkavimo kondicionieriai skiriasi savo galingumu, išmatavimais ir svoriu. Abu variantai montuojasi į liuką kabinos stoge valdymo panelė ir ventiliatorius atsiranda kabinos stoge.  Visi „Fresco“ modeliai turi akumuliatoriaus apsaugą, nuotolinio valdymo pultą ir laikmatį (taimerį).

 „Fresco 5000 RT“ yra ypač plonas, jo aukštis – tik 14 cm. Jis rekomenduojamas važiuojant į šiltesnius kraštus: Italija, Ispanija, Graikija ir pan., važiuojant Pabaltijo kraštuose ar Skandinavijoje, užtenka ir mažesnio galingumo kondicionieriaus.

Šis stogo kondicionieriaus modelis tinkamas, jei nenorite uždengti liuko, prisigręžia už liuko, arčiau priekabos. Viduje kabinos ventiliatorius prigręžiamas ant sienos, toks vėsinimas efektyvesnis, nes vėjelis yra prie pat miegamosios vietos.

stogo kondicionierius       


   4. Panaši kaina ir efektyvumas, jei renkatės kondicionierių montuojamą už kabinos. Montavimas trunka iki 4 valandų. Privalumas tas, kad nepaaukštėja kabina, nereikia atsižvelgti į aukščio ribojimus, taip pat nekenkia aerodinamikai, taip taupomas kuras ir tausojama aplinka.

Kondicionierius prigręžiamas už kabinos, viduje ventiliatorius montuojasi prie miegamosios vietos, kas yra labai efektyvu. Kaip ir visi kiti „Autoclima“ kondicionieriai turi nuotolinio valdymo pultą, akumuliatoriaus išsikrovimo kontrolę ir laikmatį.

Siūlome du skirtingo galingumo modelius:

      

 

Prieš keletą metų pirkėjams siūlėme vandeninius kabinos vėsintuvus, tačiau tai nebuvo labai pasiteisinusi prekė, nes nepatogu pildyti vandenį, ne visada galima nusipirkti ledo,  be to jis papildomai kainuoja, būtina palikti pravertą langą, kas ne visada saugu.  Vėsintuvo efektyvumas nėra pakankamas važiuojant į šiltesnius kraštus.  Vėsintuvas – ne tiek jau daug pigesnis už autonominį kondicionierių, atsižvelgiant į klientų pastabas ir poreikius, susumavus  pliusus ir minusus dabar rekomenduojame tik freoninius kondicionierius.

Autoclima“  - vienas seniausių kondicionierių gamintojų Europoje, veiklą pradėjo vieni pirmųjų,  prieš pusšimtį metų Italijoje.  Specializuojasi autonominių kondicionierių gamyboje įvairioms transporto rūšims, nuo lengvųjų automobilių iki autobusų, traukinių, karinės ir žemės ūkio technikos .  Lietuvoje labai populiarūs mikroautobusų  autonominiai „Autoclima“ kondicionieriai. Sunkvežimių sektoriuje Lietuvoje kol kas nėra tokie paplitę.

Beje, Lietuvoje populiarūs „Eberspacher“ ir „Webasto“  kondicionieriai  yra, pagal užsakymą gaminami „Autoclima“ gamykloje. Jei įsižiūrėsite, pastebėsite, kad kai kurie kondicionierių modeliai yra identiški ir skiriasi tik prekės ženklas.

 UAB „Ecobaltic“ , „Autoclima“ prekinį ženklą siūlo kaip alternatyvą brangesniems „Dirna“ ir „Dometic“ gamintojų kondicionieriams.  Puikus kokybės ir kainos santykis. Didelis privalumas – pigios standartinės atsarginės dalys, jums nereikės pirkti originalių tik vieno gamintojo detalių. Pagal dokumentus kartą metuose reikia atlikti kondicionieriaus aptarnavimą ir pakeisti oro filtrą, realybėje filtro užtenka iki trijų metų ir jis pakeičiamas kai sistema ima rodyti klaidą.

Gali pasirodyti, kad autonominis parkavimo kondicionierius – tai didelė investicija, tačiau atlikus paskaičiavimus, kiek kuro išdeginama, laikant įjungtą variklį parkuojantis, autonominis kondicionierius atsipirks greičiau nei per metus.

 Galime pasiūlyti taip pat ir sumontavimo paslaugą, perkant kondicionierius visam parkui – taikomos specialios kainos ir nuolaidos, galimos papildomos garantijos.

Parkavimo kondicionieriai - pilnas asortimentas čia! 

 

Kitos naujienos
  • Ličio jonų akumuliatorių gesintuvai
    Ličio jonų akumuliatorių gesintuvai Kiekvieno iš mūsų aplinkoje daugėja įrangos kurioje naudojami ličio jonų akumuliatoriai, tai: elektriniai dviračiai, paspirtukai,  mobilieji telefonai, nešiojamieji kompiuteriai, žaidimų konsolės ir t.t. Visa ši technika gali kažkada gali užsidegti. Ir tai nebus įpr...
    Daugiau
  • Gesintuvai
    Graikų gamintojo "Mobiak" milteliniai gesintuvai. Gesintuvai sertifikuoti ne tik ES  sertifikatais, bet ir Lietuvos GTC sertifikatu. Geras kainos – kokybės santykis. Dideliems užsakymams taikome specialias nuolaidas. Mūsų asortimente rasite, dažniausiai naudojamus miltelinių gesintuvų tipus, t.y. 1kg, 2kg, 4k...
    Daugiau
  • Sulankstomos ratų atramos
    Sulankstomos ratų atramos.  Italų gamintojo „Lokhen“ – sulankstomos ratų atramos – „Origamy“. Patogiai susilanksto – užima mažiau vietos, bet yra tokios pat patvarios ir patikimos kaip ir įprastos ratų atramos. Sulankstoma rato atrama turi sumontuotą anti praslydimo metalinę juostą. Ser...
    Daugiau
  • E - parduotuvė
    Išbandykite mūsų naują elektroninę parduotuvę www.ecobaltic.lt - priekabų dalys internetu! Nuo šiol galite matyti ar prekė yra sandėlyje ar užsakoma. Galite atsiskaityti jums patogiausiu būdu ir greitai gauti prekę. Rekomenduojame susikurti asmeninę paskyrą – tuomet matysite užsakymo būsenas. Taip pat s...
    Daugiau
  • Automobilinis šaldytuvas – šaldiklis
    Automobilinis šaldytuvas – šaldiklis "Dreiha" Plečiame automobilinių šaldytuvų asortimentą. Naujiena „Ecobaltic“ asortimente – vokiečių gamintojo „Dreiha“ kompresorinis automobilinis šaldytuvas „CBX35“. Pagrindiniai šio šaldytuvo privalum...
    Daugiau
  • Atnaujintas CDF2 36
    Automobilinių šaldytuvų gamintojas „Dometic“ atnaujino savo populiariausio šaldytuvo CDF36 modelį. Nuo šiol patobulintas modelis vadinsis CDF2 36. Šiek tiek pakeistas dizainas, talpa ir šaldymo diapazonas išliko tie patys, matmenys taip pat beveik nepasikeitė. Esminiai patobulinimai: nauj...
    Daugiau
  • European Business Masters Sertifikatas
    Džiaugiamės, kad UAB „Ecobaltic“  2018-2022 metais sertifikuota EUROPEAN BUSINESS MASTERS sertifikatu kaip A+++ klasės lyderė savo veiklos sektoriuje Baltijos regione! Toks pripažinimas suteikiamas tik įmonėms, atitinkančioms griežčiausius vertinimo kriterijus rinkoje, turinčioms aukštą kreditingumo lygį savo...
    Daugiau
  • Stabdžių diskų akcija
    Vyksta akcija stabdžių diskams ir trinkelėms. Perkant diskų arba trinkelių komplektą ašiai – gausite dovanų stabdžių diskų riebalų valiklį. Ecobaltic asortimente rasite platų pasirinkimą stabdžių diskų bei trinkelių konkurencingomis kainomis. Jei reikalingas didesnis kiekis – klauskite, pritaikysime nuolaidą...
    Daugiau
  • Naujos kartos sukabintuvai
    Vienas populiariausių sukabintuvų prekinių ženklų Ringfeder pilnai atnaujino savo siūlomų sukabintuvų gamą. Seno tipo sukabintuvai nebebus gaminami nuo 2022m. Nuo šiol Ringfeder asortimente  nauji, patobulinti, dar patikimesni, saugesni ir patogesni sukabinimo įtaisai. Esminiai Ringfeder sukabintuvų  pokyčiai: ...
    Daugiau
  • Ypač erdvi daiktadėžė
    Naujiena  „Ecobaltic“ asortimente - italų gamintojo BAWER  „Retrocab“ serijos įrankių dėžės. Nors šios dėžės jau seniai parduodamos svetur, Lietuvoje, jų nėra didelio pasirinkimo.  Šios dėžės kitokio tipo nei mums buvo įprasta. BAWER Retrocab dėžės yra ypač erdvios ir m...
    Daugiau
  • Transporto priemonių dezinfekavimo įrenginys
    Šiandien labiau nei bet kada jaučiame poreikį būti švarioje, nuo virusų apsaugotoje aplinkoje. Naujasis „Saniclima W200“ yra gamintojo „Autoclima“  sukurtas ir ištobulintas prietaisas, skirtas oro valymui autobuse ar kitoje transporto priemonėje. Buvo atlikti moksliniai tyrimai (žr. moksliniai...
    Daugiau
  • Dezinfekanto laikikliai ir stovai
    Siūlome laikiklius ir grindinius stovus dezinfekcinio skysčio buteliukams. Šiandien ir ko gero dar ilgai, visos įstaigos privalės turėti dezinfekcines priemones. Siūlome funkcionalų ir estetišką variantą kaip  jūsų interjere įkomponuoti apsaugos priemones. Mūsų ilgametis tiekėjas, italų kompanija Bawe...
    Daugiau
  • Pasirūpinkite vairuotojų higiena! Vandens bakeliai.
    Pasirūpinkite vairuotojų sveikata. Jei dar neturite, šiuo metu tiesiog būtina įsigyti vandens bakelius su specialia talpa muilui (arba dezinfekcinei priemonei). Plastikiniai vandens bakeliai montuojami sunkvežimio priekabos gale. Labai praktiška vairuotojui  visuomet turėti vandens rankoms nusiplauti. Siūlome į...
    Daugiau
  • Žibintai VIGNAL
    Ecobaltic asortimento naujiena - prancūzų gamintojo VIGNAL žibintai. Galiniai žibintai naujausiems VOLVO, RENAULT sunkvežimiams bei SCHMITZ priekaboms. Platus švyturėlių pasirinkimas. Visą asortimentą rasite čia
    Daugiau
  • Bako apsauga kuro paėmimo sistemai
    Net jei turite apsaugas kuro bako dangteliui, negalite jaustis ramūs. Nes kuro vagys įsigudrina išlaužti kuro paėmimo sistemą. Sulanksto baką ir sugadina brangią kuro pėmimo sistemą. Siulome nebrangų, patikimą sprendimą: Apsauga sunkvežimio kuro bakui, apsauganti kuro paėmimo sistemą nuo išlaužimo. Yra trijų skirti...
    Daugiau
  • Padangų sandarinimo skystis ULTRA-SEAL
    Siūlome, ko gero kokybiškiausią padangų hermetiką esantį Lietuvos rinkoje. Naudojant "Ultra-seal", net nepajusite, kad padanga pradurta. Ji hermetizuojasi pradūrimo metu. Užtikrinamas pastovus padangos slėgis, dėl to pailgėja padangos tarnavimo laikas.  PRIVALUMAI: Padengia ir padangos šonus Maž...
    Daugiau
  • Keraminės stabdžių trinkelės
    FRITEC  - tai naujos technologijos, keraminės stabdžių trinkelės, skirtos sunkvežimiams ir autobusams.  UAB Ecobaltic - Meksikos stabdžių dalių  gamintojo FRITEC atstovas Lietuvoje. Fritec keraminė žaliava užtikrina saugų stabdymą, mažą nusidėvėjimą ir priimtiną kainą. Turi visus reikiamus ser...
    Daugiau
Daugiau naujienų